Travel the east coast of Australia.

Som planen ser ut just nu kommer vi att lämna Sydney i vår, ungefär i Mars. Vi har då tänkt att resa östkusten i Australien och sedan antagligen vidare till Asien. I Asien kommer vi troligtvis besöka Bali och Thailand, men blir kanske något annat ställe också. 
 
Men nu tillbaka till Australien. Vi är lite osäkra på om vi ska ta en hop on hop off buss som stannar i lite olika städer längst kusten, och då kan vi hoppa på och av cirka 10 gånger på väg upp till Cairns som ligger högst upp på kusten. Vår andra idé är om vi ska hyra en campervan och köra längst kusten själva. Det känns lite äckligt att vi kommer leva och bo i denna bilen men samtidigt tror vi att vi kommer få uppleva så mycket mer om vi kör själva. Vi kommer kunna stanna vart vi vill och inte behöva rätta oss efter en busstabell. Men detta är ett beslut som vi inte fattat ännu och det kommer nog dröja ett litet tag till innan vi bestämmer oss för hur det blir. 
 
Det finns väldigt många ställen längst kusten som jag skulle vilja stanna på och tänkte bara berätta om några av de. 
 
Surfers Paradise. 
Tycker detta ser ut som en nice stad, känns som det finns ett litet stadsliv samtidigt som det är ett bra beachlife där också. Detta är ett ställe som jag defenitivt vill stanna till på.
 
Noosa 
Även detta ställe ser väldigt bra ut. Fina stränder och fint vatten, men inte lika stort som Surfers. 
 
Whitsundays 
Detta är öar som ligger längst med kusten, ser otroligt härligt ut. Vita stränder och kristallklart vatten. Det ska även vara väldigt fint att segla där ute. 
 
Fraser Islands
Även detta är en ö vid kusten här i Australien, det ska vara världens största sand ö? Ser ut som det är väldigt fin natur och super fina stränder. 
Cairns 
Detta är det sista stället vi kommer stanna på, och det är här ifrån vi kommer flyga vidare till Asien ifrån. Det är här uppe vi antagligen kommer snorkla i barriärrevet, hade varit så nice att få prova på det. Jag har bara provat på snorkling en gång lite snabbt tidigare, så vore väldigt häftigt att få prova på det här.