LONDON NIGHT

En video Alva gjorde på våran näst sista utekväll tror jag det var. 
 
Jag har nu varit hemma i Sverige mer än en vecka, det är hemskt samtidigt som det är skönt. Jag har gillat att vara hemma dessa dagar eftersom jag har haft saker att göra helt tiden. Umgåtts med mina goa vänner som jag saknat,firat jul, varit i Göteborg och Helsingborg. Men jag är ledsen för att vara hemma eftersom jag vet att jag inte kommer tillbaka till SSL i Januari istället kommer jag till Sannarpsgymnasiet i Halmstad, not fun. Jaja jag får vara tacksam för att jag fick en termin där tillsammans med super goa människor. Ikväll ska jag hem till Alva och mysa med tjejerna cozy. 

HOME

 
Pic from this summer.
 
 
Jag är hemma i lilla Halmstad igen och det är sad, samtidigt skönt. Vi var på flygplatsen runt 12 igår och då träffade vi på Mathilda som skulle åka hem till Stockholm. Vi lunchade och sedan var det dags att säga hejdå då vi skulle boarda olika plan. Flygresan hem var lika dålig som på vägen hit. Jag är aboslut inte flygrädd och var inte rädd igår heller, men både turen till och från London har varit riktigt dålig. När vi hade landat möte mamma och pappa upp på kastrup och vi körde hem till lilla Halmstad. Jag går raka vägen in på mitt rum när jag kommer hem då mötts jag utav Julia och Nelli. Det går nog inte förklara hur chockad jag blev utav att se de sitta på mitt rum. Vi catchade upp under hela kvällen och åt super god tacos som min family gjorde. 
 
Idag åkte jag in till stan med Julia och Nelli vi kollade runt i affärerna samt lunchade. Julle och jag åkte sedan hem till mig och kollade film innan vid vi sex tiden var tvungna att springa hem till Nelli för att hämta Julles tröja som hon "glömt" där. Vi går in i huset och upp på Nellis rum, och där uppe står mina goa tjejer. Denna gången blev jag ännu mer chockade och rädd när de hoppade fram från ingenstans. Väldigt synd att de inte filmade dagens reaktion som de gjorde med gårdagens. Vi myste hela kvällen, åt, spelade spel och bara pratade. Har verkligen saknat mina goa vänner. Det roligaste var att jag var lite ledsen häromdagen, eller inte ledsen men lite sur, eftersom jag frågade tjejerna om de ville göra något den söndagen jag kom hem, men ingen "kunde". Jaja super kul att träffa min goa vänner, I´ve missed them. 
 
Imorgon är det jul nummer 1 tillsammans med Farmor och Farfar, natti natti.
 

Changing page

 
Allra första dagen i London. 
 
Imorgon är mitt äventyr slut, och jag åker hem till London. Jag kan inte sätta ord på hur fantastiskt denna resan varit. Just nu känner jag mig helt tom inombords. När jag och Alva kom in från en liten snabb promenad lämnade jag min husnyckel till värdisarna. Jag fick bokstavligt springa upp på mitt rum efteråt eftersom jag inte ville börja stor böla framför dem. De har varit så snälla mot mig hela tiden och fått mig att känna mig så välkommen, jag tror inte att jag hade kunnat hamna i en bättre familj. Standard drickan under denna tiden har varit te, hade nu tänkt att gå ner och ta mig en sista kopp här i England. Packingen är nästan klar, bara lite små grejer som ska ner imorgon. Vi får hoppas jag klarar vikten imorgon, ser lite mörkt ut. 
 
Nu vänder jag sida och startar ett nytt kapitel i mitt liv. De 4 bästa månaderna någonsin är nu över och imorgon 14.05 går flyget till Köpenhamn.