Cykling runt Gili T
På Gili Trawangan finns det inga bilar eller mopeder, de färdmedeln som finns är cyklar samt häst och vagn. Ön är inte så stor så igår hyrde vi cyklar för att utforska ön lite. Vi cyklade över till den andra sidan där vi tog foton vid den obligatoriska gungan och hängde på stranden där borta. Det var väldigt mysigt att cykla runt och utforska lite.

På kvällen direkt efter vi ätit middag kom det världens regnoväder hit. Vi fick ta skydd under ett tak i ungefär 30 minuter innan vi kunde gå till hotellet i de djupa vattenpölarna. Strömmen hade gått på hotellet och vi fick ett litet stearinljus som hjälp att försöka se något. Idag är strömmen som tur tillbaka och det ser ut som att vattnet på gatorna är nästan borta. 

Gili Trawangan
Bloggandet är och kommer tyvärr inte vara på topp nu eftersom jag är på resande fot och bristen på bra wi-fi är väldigt stor.

Vi har spenderat en vecka i Bali och den spenderade vi i Kuta. Dagarna har bestått utav sol,bad och massa god mat. Det är inte mycket pengar vi spenderad om dagarna även om vi äter ute 2 gånger om dagen, det ska även tillägas att det är väldigt god mat vi äter. Det är så galet billigt här och jag älskar det.

Idag kom vi till Gili Trawangan som är vårt andra stopp i Bali. Gili Trawangan är en ö som ligger en bit utanför Bali, båtturen hit tog cirka 2,5 timmar. Planen var att bara stanna här i 3 nätter för att ön är väldigt liten, men redan efter en ynka liten dag så är vi kära. Ön är otroligt mysig och vi kommer troligtvis att förlänga vår vistelse här ute med några dagar. 

Försenat flyg

 
 
Vi skulle egentligen flygit till Bali om cirka 40 minuter, men flyget är försenat i 3 timmar. Som tur var fick jag ett sms innan vi hade åkt till flygplatsen, det är mycket skönare att sitta här i lägenheten och vänta än på flygplatsen. Ska snart åka till hotellet där Julia och hennes föräldrar bor. Jag ska lämna av min dator så att de tar med sig den hem till Sverige, känns lite vemodigt att lämna bort den.. Men känns så mycket smartare att den kommer hem till Halmstad och väntar på mig, än att den ska bli snodd eller förstörd i Asien.
 
Vi landar nu inte i Bali förens ungefär 1 deras tid och då blir det att vi åker direkt till hotellet. Förhoppnigsvis vaknar vi upp till strålande solsken imorgon.