HUNGER GAMES

 
Det är obeskrivligt hur mycket jag längtar. I höst är det premiär av den andra filmen.
Är dock lite besviken på trailern eftersom jag har läst boken. Det är helt klart en av det bästa böckerna jag läst i hela mitt liv. På tre korta dagar hade jag läst klart den.
Imorgon hade jag tänkt att börja på den tredje och sista boken. Väldigt synd att det bara finns 3 böcker.
 
Om ni inte läst den andra boken av hunger spelen tycker jag ni ska göra det, värt varje minut!
 
 

that´s sick. 27 days

27 dagar kvar weho!
 
 
Jobbat tre dagar i rad så är väldigt skönt att vara ledig idag. Vi har haft så otroligt mycket gäster nu i helgen så har varit saker att göra på jobbet hela tiden. 
Jobbade 12-16.30 i lördags, 12-20 i söndags och 10-17 igår. Nu har jag inga mer jobbtider som det ser ut just nu , men kommer säkert någon jobb tid som jag kan ta.
 
Hunnit med eurostop lite snabbt med mamma idag, köpte lite nödvändigheter som smink men även ett par träning/walking skor.
Håller på att fixa lite med min "nya" dator at the moment och det ska jag fortsätta med ett tag för har väldigt mycket saker att instrallera på den.
 
Ikväll ska jag hem till Linnea med tjejerna mys.
 
 
 

Tylösand

 
Ett bra ställe!
 
Den senaste veckan har vi haft ett par underbara sommar dagar med 30 grader varmt i solen. De dagarna har spenderat ute på Tylösand. 
Invigde även afterbeachen när du&jag spelade. Aldrig orkat gå på afterbeachen tidigare, men det var faktiskt otroligt kul.
Vi var där förra lördagen och kollade, det var otroligt mycket folk. Vissa snackade om att de aldrig varit så mycket folk på after beachen tidigare, fast jag har ingen aning. 
Det var iallafall super härligt även fast det blev riktigt varmt.