no picture

Det är något fel på min blogg, jag kan inte ladda upp bilder. Jätte konstigt!!!!
 
Kan iallafall berätta lite om de senaste dagarna. Igår var vi inne i London med kultur och idé historian. Jag kommer inte ihåg vad stället heter men vi kollade på en tak målning och kopplade den till barocken osv. Efteråt gick jag och Alva och käkade super god indisk mat. Vi vandrade sedan runt inne i London ett tag, kollade trolleri och lite annat smått och gott. Vi begav oss sedan till Barnes för att skriva idrottsprov. Idag var det skola som vanligt, men vi hade ingen matte pga av att vi inte hade någon sal att vara i. Åkte då till Kingston för att leta klänning till nobelmiddagen, hittade tyvärr ingen. Jag känner att jag inte vill lägga för mycket på en klänning som lär användas en gång. 
 
Imorgon är det fredag och ska bli super skönt, men kommer knappt kunna koppla av eftersom vi har jätte mycket i skolan.. Men jag och Alva ska ut imorgon kväll tillsammans med ekonomiarna och det ska bli trevligt. På lördag ska vi ta ett sista besök till westfield. Gud vad det där lät sorgligt. Men det blir faktiskt ett sista besök, vi hinner inte med det igen innan vi åker hem. Om 23 dagar är jag hemma i Sverige, ångest!! 
 
Nu ska jag plugga lite med one direction i mina öron. Älskar deras nya album, love to them.

We say what we need

 
Kände mig inte alls bra imorse när jag vaknade så jag stannade hemma från skolan. Kunde knappt prata igår kväll när jag gick och la mig, och det var inte precis bättre nu i morse. All stress kring skolan gör det inte bättre. Jag har 6 saker till denna veckan?!! Helt otroligt. 
 
I lördags spenderade jag kvällen med mina goa tjejer Alva och Amanda. Vi hade en super bra kväll på två olika klubbar i London. En av alla våra lyckade och bra utgångar här borta. 
 
Igår så vaknade jag runt tolv tiden efter inte alls många timmars sömn. Vid halv fyra åkte jag till Kingston med tjejerna och käkade på en mysig italiensk resturang som vi tidigare ätit på. Vi möte sedan upp de andra och gick till bion för att se catching fire. Jag, Anabelle och Tilda grät oss igenom filmen, från min del var det mest glädje tårar att jag ÄNTLIGEN fick se filmen. Jag är ändå lite besviken på filmen, boken är mycket bättre. Antagligen hade jag inte förstått filmen om jag inte läst boken. Jag fick försöka förklara för de andra tjejerna som inte läst boken vad som egentligen hände i filmen, för de kan vara lite svårfattat. Men nej den var verkligen jätte bra, men boken är bättre just saying.
 
 
 
 

tumblr

 
 
Ville bara säga att jag skaffat Tumblr för att mest lägga upp inspirations bilder. Ni får jätte gärna gå in och kolla. Hinner inte skriva mer än så nu för jag är jätte trött. Bloggar imorgon och berättar om min helg. Puss och Kram