NOT THAT FUN

 
Tråkigt nog har jag gått och blivit sjuk. Igår morse vaknade jag och hade väldigt ont i halsen, och det är verkligen inte bättre idag. Har knappt kunnat sova på hela natten eftersom jag har haft en extrem smärta i halsen och nu har näsan även börjat rinna. Hoppas verkligen att det har gått över till på torsdag då det är nyår. Jag måste även jobba ikväll vilket inte kommer göra det hela mycket bättre.
 
Mövenpick som jag jobbar på här nere ska stänga ner, pga av att hyran på lokalen ska gå upp. Väldigt tråkigt och jag vet ännu inte exakt när det ska stänga, troligtvis om bara ett par få veckor. Detta sätter mig i en väldigt knivig sits och jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu. Jag har försökt att söka lite nya jobb de senaste dagarna men har ännu inte lyckats få något napp. 
 
Följ min blogg med Bloglovin
Australia - Mövenpick - Sydney - Work

Boxing day in Australia

En bild tagen för någon vecka sedan. 
 
 
Idag är det den 26 december, vilket innebär att det är annandag jul eller som det heter här Boxing day. Boxing day är en väldigt stor dag här, som jag uppfattat det. Det är väldigt mycket rea överallt, inte som mellandags rean hemma i Sverige. Jag har dock inte hunnit med att springa runt i affärerna idag, men imorgon ska jag helt klart göra det. Jag måste köpa nytt smink då allting håller på att ta slut just nu, det måste även inhandlas en outfit till nyår. Vi har bokat biljetter till en klubb som heter Argyle. Den ligger i området the rocks och det är precis vid harbour bridge och operahuset, detta betyder att vi kommer kunna se alla fyrverkerier perfekt!! 

Our christmas table

Detta är då vårt julbord som vi gjorde i torsdags. Det var inte lika stort som det man brukar ha hemma, men vi blev nöjda och mätta. Efter maten kom de andra tjejerna hit och vi drack lite vin, samt spelade julklappsspelet. Det är så roligt vilken kaos det blir när man spelar det spelet haha, alla blir som galna människor.
 
Igår var jag nere på jobbet och jobbade i 5 timmar. Det firade jul här igår så jag tänkte att det nog skulle vara lugnt på jobbet, men det var det verkligen inte. Det var långa köer exakt hela tiden jag var där.. Det är väldigt vanligt att folk hänger nere på stranden här på juldagen och inte är hemma på samma sätt som vi är i Sverige. På kvällen käkade jag, julle och frida pizza innan vi kröp ner i våra sängar och kollade film.
 
Nu ska jag iväg till affären och köpa lite lunch, jag har ingenting ätbart just nu.. Vid 13 börjar jag att jobba. Både idag och igår får jag bra lön pga av av röda dagar, underbart. 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin