Bra dagar

 
 
I år har jag fått uppleva att gå balen och jag har fått uppleva hur det känns att ta studenten. Båda dessa dagar är dagar som jag aldrig kommer glömma. Sista året på gymnasiet har lätt varit det jobbigaste året, men det har även varit det roligaste året. Jag har ofta inte fruktat eller mått dåligt utav att gå till skolan. Självklart har jag inte tyckt det varit roligt att vakna upp halv sju på morgonen och veta att jag har en massa lektioner framför mig och sedan en massa plugg att göra på eftermiddagen, men jag har ändå gått till skolan med en glädje nästan varje dag. Jag har trivts så himla bra i min klass, jag hade turen som hamnade med så goa och bra människor.
 
Tänkte även att jag kan passa på att påpeka att det är 58 dagar kvar tills jag flyttar till Sydney.

I´m back

Det var verkligen inte igår jag senast skrev på denna blogg, eller på någon blogg alls. Denna blogg användes när jag flyttade utomlands och pluggade fyra månader i världens underbaraste stad London. Det är nu bestämt att jag ska ska flytta utomlands ännu en gång, inte för att plugga och inte till London. Den 22 September flyttar jag till Australien för att jobba och resa. Jag är så otroligt förväntansfull och detta är någonting jag längtat efter så otroligt länge. Jag tänkte då att det vore smart att ta upp denna bloggen igen och börja blogga under min tid i Australien, detta för helt enkelt bli min lilla reseblogg. 
 
Det är 72 dagar kvar tills jag flyttar och denna bloggen kommer börja användas flitigt igen, fram till dess kommer jag att vara här hemma i lilla Halmstad.