A friday in Sydney.

 
 
Ett 5-timmars arbetspass stod på gårdagens agenda, det var väldigt lugnt och då passade jag och Emelie på att öva lite på våran latteart, som är katastrof för att tillägga. 18.00 när jag slutade vandrande hem och upp för alla Bondis backar och jag tog en sväng inom affären för att handla vin och ett vitlöksbröd till kvällsmat. Vitlöksbröd har verkligen blivit en standardmåltid här borta, vitlöksbröd och soppa fick det bli som kvällsmat igår. Vi förfestade sen lite här hemma innan vi drog vidare till en klubb inne i The Rocks som heter Argyle. Det blev faktiskt en väldigt kul och lyckade utekväll, hade väldigt rolig och gillade stället. 
 
Idag har jag legat hemma och sovit hela dagen och är fortfarande hur trött som helst, men nu måste jag snart vandra iväv till jobbet för att jobba ett kvällspass, not that fun. 
 

Shark bay

 
De andra Halmstad tjejerna skulle idag iväg på ett litet äventyr till en annan strand än Bondi beach som heter Shark bay. Jag och Alva som idag är lediga bestämde oss då för att följa med dit för att kunna se någonting annat än de stränderna som vi hela tiden hänger på. Shark bay var väldigt liten, men mysig. Vi käkade kyckling baguetter på stranden och badade väldigt mycket, då det var nästan 40 grader i luften idag.  Det var nice att man kunde bada utan att dö utav alla vågorna. Dock har jag halva stranden i håret för det blåste extremt mycket sand runt omkring oss. Det tog cirka en timme att åka dit, jag vet inte riktigt om vi kommer åka tillbaka igen. Jag skulle så gärna åka iväg på mer utflykter som denna, skulle vara så roligt att kunna se lite fler av alla de stränder som finns här i Bondi. 
 
Ikväll har vi inga planer utan det blir nog bara en hemmakväll eftersom vi var ute igår. Imorgon ska jag jobba mellan 13-18, som tur är ska det regna imorgon så blir nog inga problem att jobba under dagen. 
 

Bronte beach

 
Gårdagen bestod utav strandhäng på Bronte beach. Det var första gången vi hängde där och det som är lite speciellt med Bronte är att de har en öppen pool precis vid sidan om stranden, väldigt mysigt. Jag och Julle simmade en sväng i poolen, det var rätt skönt faktiskt men extremt jobbigt. Jag är ju typ den sämsta simmaren i världshistorien, men trotts det så var det skönt. Efter vi hade hängt på stranden gick vi hem och drack vin, och sedan kom de andra tjejerna från Halmstad hit så satt vi på balkongen och chillade lite. 
 
Idag har jag och Alva varit 3 timmar på favorit stranden i Tamarama. Nu är vi hemma och lagar lite matlådor och tvättar och om någon timme ska jag när till jobbet för att jobba några timmar på kvällen.