historiskt

Idag så hände något historiskt. Ab ringde mig när jag var nyduschade och vi bestämde oss för att åka till Kingston. Fixade mig väldigt snabbt och gick ut med blött/oplattat hår. Jag är mobbad I know, men det händer aldrig att jag går ut med oplattat hår.
 
Vi lunchade på pizza hut i Kingston. Det var lunch buffé och vi fick äta hur mycket vi ville, efteråt var det matkoma kan jag säga er.
Kollade igenom lite affärer innan vi begav oss hemåt.
 
Precis packat klart väskan inför dagarna tillsammans med familjen i London. Hela väskan är nästan full med saker som det ska ta med sig hem till Sweden. Jag ska åka om lite mer än en timme till deras hotell i Bayswater. Ikväll ska vi bara ut och käka, imorgon blir det nog shopping.
 
Take care.

In your arms

Hej hå i stormen. Har hört att det är riktigt illa hemma i Sverige, håll er inne kompisar.
 
Fixade naglar i Richmond idag. Är nöjd, nu får vi bara se hur länge de sitter på plats. Vi lunchade sedan på GBK, super goa hamburgare. Älskar att de bjuder på gratis nötter, första gången jag och Alva åt där vågade vi knappt ta.
Ab följde med mig hem så kollade vi på vampire diaries igen, och grät såklart. När jag sedan skulle äta gick Ab hem till sig. Idag bjöds det på kyckling, ris och ärtor.
 
Ikväll ska jag ab och elin ha film och ben&jerry mys at my place. Jag vill hemskt gärna kolla skräck fim, men Elin är en liten mes har för mig att hon inte gillar skräckisar...
 

UK Xfactor

 
Skrivit om Xfactor förut, men tror inte ni förstår hur bra det är haha. Helt galet så bra alla är, tusen gånger bättre än Sveriges tävlande i idol.
Igår var det ett så himla bra sing off, förstår dock inte hur Hannah kunde hamna där för hon är bäst av alla. Dock lite kul att hon alltid ska börja gråta, lyssna på slutet på denna låten så hör ni.
 
Ni som bor i Sverige får försöka kolla på det online, för tycker verkligen ni borde kolla. Men ni London bor kan kolla på lördag och söndagar, plus att det visas repriser konstant på tven. Jag missar alltid det på lördagar men då kollar jag repriser på tven eller internet.