LONDON Augusti

Hemma i Sverige kämpade jag för att få ner alla mina saker i väskorna, det var inte lätt att packa för 4 månader. Jag tog sedan tåget tillsammans med några från klassen ner till köpenhamn där vi sedan tog flyget till London. När vi landade på heathrow stod alla andra elever och lärare på skolan på flygplatsen och väntade på oss. Vi blev sedan uppdelade i minibussar och körda till våra nya hem i London. Vi tjejer i min klass från Sverige hade turen att alla hamna precis vid varandra vilket var super skönt. De första två veckorna sov Tilda hos mig då hennes värdfamilj var bortrest. Det var väldigt skönt att ha henne hos mig de första veckorna, även fast vi kunde gå varandra lite på nerverna sometimes hehe..
Jag och Tilda tog oss en liten rundtur i huset och tog lite bilder redan första dagen. På kvällen åkte vi iväg på en runttur i bilen tillsammans med värdisarna och de visade oss vägen till skolan osv. Det är så roligt att när vi körde den vägen första dagen hade vi ingen aning vart vi var och kände oss helt vilse, men efter 4 månader blev det en vardag och vi hittade mycket bra. Jag saknar kära R70 bussen till Richmond.
Augusti var en jätte varm och skön månad i London. Så fort vi fick chansen satt vi ute på skolans fina område. Invändigt var skolan inte så fin men utanför var det helt otroligt fint. Hela London är otroligt fint, parker och ängar överallt. Vet inte om nämnt tidigare i bloggen att det springer runt lösa hjortar i alla Londons parker, precis som ingenting. På nätterna när man kom hem sprang det även rävar ute på gatorna.
På våran allra första lördag i UK åkte vi in till London för att shoppa. Vi skulle till oxford street och då hoppade vi av tuben på piccadilly circus?! Varför var vi så otroligt efterblivna och inte hoppade av på oxford circus itället, det är en fråga som frågat oss flera gånger. Det tar max tio minuter att gå från piccadilly till oxford, men nej det gjorde det inte den där första veckan. De tog oss säkert en tjugo minuter - en halvtimme eftersom vi följde google maps och den tog oss igenom bla China town som är en riktig omväg. Det är iallafall bra att vi inte gjorde samma misstag igen. 

Looking forward

Jag har några trogna läsare som stannar kvar fastän mitt äventyr i London är över, starkt av er. Tidigare har jag sagt att jag ska fortsätta blogga när jag kom hem, nu vet jag icke mer. Vissa dagar vill jag blogga, och vissa dagar har jag no inspiration at all. Mitt liv här hemma i Halmstad är inte lika händelserikt som mitt liv i London. Jag kan iallafall glädjas åt att om 39 dagar fyller jag 18 år, en Londonresa och en resa til napa ska antagligen boka inom de snaraste dagarna. Kan knappt förstå att jag fyller 18 i mitt huvud är jag fortfarande en liten unge... Om jag har tur ligger även ett körkort inte allt för långt bort. Jag har min första körlektion den 7e Januari, självklart kommer jag inte ha körkortet till min födelsedag men innan sommaren ska det vara mitt.