Potato head beachclub


Gårdagen på Bali var otroligt bra. Vi hängde på potato head beachclub här i Seminyak hela dagen. Vi unnade oss en massa goda drinkar och väldigt god mat. Åt supergod rotfruktschips och några goda kycklingbitar. Stället var helt proppat med folk som solade och badade. Det finns inte så himla många solstolar där, men som tur var kom vi dit rätt tidigt och fick en utav de sista. Vi promenerade sedan längst stranden hem mot hotellet innan vi gick ut och käkade crepes till kvällsmat. 

Nu ska vi packa ihop våra väskor för idag byter vi hotell. Vi ska bara förflytta oss till legian som ligger här precis bredvid Seminyak. Endast 6 dagar kvar på Bali idag. 

Lev i nuet


Att ligga på en solstol på stranden, solen lyser starkt på dig och du har en perfekt och bra bok i handen, detta är verkligen en underbar känsla. Såhär har jag det varje dag just nu. Det är svårt att faktiskt stanna upp och uppskatta nuet. Jag har absolut ingen stress och ingen press på mig, inga planer eller tider och passa. Såhär ska jag ha det i några veckor till och under dessa veckorna ska jag verkligen försöka stanna upp och tänka på hur otroligt bra jag faktiskt har det. Jag ligger på en solstol på stranden, solen lyser starkt på mig och jag har en bra bok i handen. Jag har det väldigt bra med andra ord. 

Seminyak
Vi funderade på att stanna lite längre på gili men det blev inte så. Vädret såg ut och bli väldigt dålig där ute, men det såg ut att bli väldigt bra på Bali. Vi bestämde oss för att åka tillbaka till Bali och just ni bor vi i Seminyak. Seminyak ligger väldigt nära Kuta som var det första stället vi var på. Hotellet vi bor på är väldigt fräscht. Fukostbuffé, ordentligt dusch, ordentliga sängar och framförallt inget myggnät. På gili var vi tvungna att ha myggnät vilket var väldigt jobbigt att sova med. I Seminyak kommer vi stanna i minst en vecka.