update

Usch vad jag är dålig på att uppdatera här.. Har inga bilder så tänkte bara slänge iväg ett litet tråkigt inlägg med lite text.
 
De senaste dagarna har bestått utav lite olika saker. Vi har hängt på stranden, firat Annie som fyllt 19, jag har varit och jobbat på ett café och shopping. Dagarna flyter på här nere och man har börjat komma in i en bra vardag. Det som är lite trist är att vädret inte är så bra, det regnar och blixtrar väldigt ofta.. Idag ska jag iväg på en intervju för två olika klädaffärer här i Sydney, hoppas på det bästa men vågar verkligen inte tro någonting.
 
 Vill med detta inlägg bara berätta att jag lever och har det bra.

Surf day

 
 
Idag har jag äntligen fått prova på att surfa för första gången i mitt liv.
Jag, Julia och Frida blev upphämtade i Bondi vid halv nio i morse och åkte sedan till en strand cirka 45 minuter utanför Sydney för att surfa. Instruktören började med att berätta lite teknik och sånt innan vi fick hoppa i vattnet för att prova att fånga lite vågor. Vi skulle då alltså inte ställa oss upp, utan "bara" flyta med vattnet. Jag vet verkligen inte hur många liter vatten jag har svallt idag, för jag hamnade konstant under vattnet och fick flera kallsupar. Trotts detta lyckades vi alla med att fånga många vågor, och tillslut var det dags att försöka ställa sig upp på brädan. Att ställa sig upp var så mycket svårare och det krävdes många försök innan jag tillslut lyckades ställa mig upp. Efter att vi ätit lite grillat nere på stranden simmade vi ut för att fånga de lite större vågorna. När vi var där ute så slog vågorna väldigt mycket mot brädan underifrån och vi inbillade oss hela tiden att det var en haj som var under oss haha. Men som tur var fanns det inga hajar där och dagen var jätterolig. 
 
Det som var läskigast var nog när man trillade av brädan och hamnade under vattnet, då hade man ingen aning vart brädan tagit vägen och allt man kunde göra var att hoppas att man inte skulle få den i huvudet. Frida lyckades dock få ett litet sår i huvudet efter att brädan träffat henne där. 
 
Dagen var så bra och jag är jätteglad att vi gjorde denna lilla utflykt för att prova på surfning. 
 
 

Sydney CBD

 
Denna dagen spenderades inne i Sydney, shoppade och käkade glass. Fick även en trial på onsdag på ett litet café, har verkligen inte haft någon ork att lämna ut cvn, men måste ju verkligen börja att ta tag i det. Lite ångest nu när de andra fått jobb, men äh det löser la sig. Jag gillar livet när man bara kan chilla och inte är tvungen att jobba 5 dagar i veckan, men ja skulle vara nice och få en inkomst också.
 
Imorgon ska vi iväg på en surfdag. Vi blir upphämtade här i bondi med buss halv nio på morgonen, och när nog inte hemma förens senare på kvällen. Stället vi ska till ligger cirka 3 timmar utanför Sydney, så blir en bra bit med buss vi ska åka. Är verkligen så excited för att få lära mig surfa, det är någonting jag drömt om i så många år. Hoppas bara det lever upp till mina förväntningar, det återstår helt enkelt att se.