PALM BEACH

 
 
Denna måndagen bestod utav 2,5 h till Palm Beach som är en strand som ligger i norra Sydney. Jag tyckte faktiskt inte att det var något speciellt med den stranden, dock orkade vi inte ta oss upp till utsikten som ska vara väldigt fin. Det var verkligen super varmt idag och det solen börjar verkligen kännas starkare och starkare här i Australien. Har fått höra att upp i Cairns så är solen så mycket starkare och varmare än här nere i Sydney, längtar. 
 
Nu har precis duschat och käkat thaimat, snart kommer Elin och Alice hit och då ska vi fortsätta vårt Johan Falk maraton som vi har här hemma i soffan. Känns så konstigt att de åker ifrån Sydney redan på Torsdag.. 
 
Detta är min sista vecka på jobbet så nu jobbar jag resten av veckan, lite trist då det ska bli jätte bra väder hela veckan, men det är bara en vecka kvar så det är bara att stå ut. Längtar så mycket efter att bara få ha semester och bara njuta utav livet. Idag är det även en månad kvar tills jag fyller 20 år, hur galet är inte det?!