rooftop view.

Utsikten från hostelet. 
 
 
Vaknade runt 6 imorse idag igen även fast vi gick och la oss lite senare igår. Igår var vi på en lägenhetsvisning i Bondi Junction, lägenheten var verkligen jätte fin men det var någonting som kändes lite skumt med betalning och sånt. Vi har två eller tre till visningar på lägenheter i Bondi imorgon som vi ska kolla på.Igår fixade vi även mobilnummer och busskort så vi kan ta oss runt här i Sydney.  Idag hade vi tänkt åka ner o kolla hamnen lite, då detta är första dagen det inte regnar sen vi kom hit. Ikväll funderar vi på att kanske gå ut en sväng, vi får se hur det blir.
 
Jag tycker det här med tidskillnanden till Sverige är så extremt konstigt, att när vi satt och åt frukost nu i imorse så var alla andra hemma i Halmstad ute och festade?! Jaja det är la något man vänjer sig vid i längden.
 
Vi sover i ett 7 rum här på hostelet och delar alltså med 4 andra personer, inatt så var den av dessa som höll mig vaken ett bra tag då hon typ skrek i sömnen på kinesiska, hon sover även i flera flera timmar. Igår tror jag hon sov i typ 18 timmar..