Sunny Saturday

 
Denna lördagen bjuder på strålanden sol, men det är tvyärr inget jag får ta del utav då jag ska iväg om cirkus en timme. Denna veckan har jag endast varit schemalagd 15 timmar, vilket jag känner är lite för lite.. Men igår fick jag komma ner och jobba i 4 timmar och det kändes väldigt skönt. Nästa vecka är det ju även jul och jag ska jobba både den 25 och 26 decemeber, de dagarna får vi mycket bättre betalt än vad vi annars får.
 
De senaste dagarna tror jag inte vi har gjort något speciellt, minns knappt. Vi var ute på Ivy i torsdags iallafall och innan det jobbade jag en sväng. Jag och Alva spelade även in en podcast i torsdags innan vi drog ut. Det är inte en podcast vi tänker dela med oss på några sidor på internet utan vi har spelat in den för oss själva då vi inte har ork att skriva ner exakt allting som händer hela tiden på bloggen. Det kan bli väldigt kul att lyssna på när vi är hemma i Sverige igen.
 
Imorgon ska vi packa kylväskan, sätta på oss badkläder och åka iväg till Manly. Vi har fortfarande inte varit i den delen av Sydney, så imorgon när det ska bli jättebra väder känner vi att det är dags för oss att passa på att åka dit.